Geniet nog meer van uw tuin of gazon
en kies voor professioneel tuinaanleg & tuinonderhoud

Contacteer ons
  • Grasmatten leggen: Tuinen De Nyn - Lille, Antwerpen
  • Haag snoeien: Tuinen De Nyn - Lille, Antwerpen

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Lille, Antwerpen

Natuurlijk wilt u zo veel mogelijk van uw tuin en/of gazon genieten, maar dan moet u zelf ook flink wat tijd steken in het aanleg ervan.

En daar wordt niet iedereen even vrolijk van. Kies daarom voor professioneel aanleg op maat van Tuinen De Nyn uit Lille, Antwerpen.

Het aanleg dat Tuinen De Nyn uitvoert is puur maatwerk voor uw tuin en gazon. Afhankelijk van de toestand ervan bestaat het uit omspitten, maaien, verticuteren, snoei- en knipwerk, onkruid bestrijden, bemesten, schoffelen enz.

Zaakvoerder Sam De Nyn heeft alle ervaring in huis om uw tuin of gazon deskundig te onderhouden. En aan u de keuze, een eenmalige “grote beurt” voor uw tuin net voor de lente of winter, of kiest u voor een periodiek onderhoudscontract bijvoorbeeld iedere maand of elke week? Bij Tuinen De Nyn krijgt u onderhoud op maat van uw wensen en budget.

Behalve voor tuinaanleg en tuinonderhoud kunt u bij Tuinen De Nyn ook terecht voor tuinrenovatie. Dat kan voor de hele tuin maar ook voor een deel ervan, alleen het gazon, de vijver of de sierbestrating bijvoorbeeld. Wij veranderen de wildernis of woestenij weer in een droomtuin.


Contacteer ons voor meer info!

Maak het u gemakkelijk en kies voor het maatwerk in tuinaanleg van Tuinen De Nyn!

Offerte aanvragen

Tuinaanleg en Tuinonderhoud De Nyn Sam

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Lille, Antwerpen